تاکید کارآفرین بادام کار بر لزوم برگزاری جشنواره بادام زمینی با هدف حمایت از بادام و بادام کاران

پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام:
حسن زریابی از جمله فعالان خوش ذوق با سابقه فعال و کارآفرین شهرستان آستانه اشرفیه در زمینه تولید فرآوری و توزیع و فروش بادام زمینی و همچنین آجیل خشکبار و … محسوب می شود که تاکنون منشأ خدمات ارزشمندی در این حوزه بوده است. وی با تلاش و پشتکاری مثال زدنی با تجربه کاری 30 سال کارگاه تولیدی جدیدی را برای این منظور از 20 سال قبل احداث کرد. وی در مصاحبه با مدیر مسوول پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام از ایجاد اشتغال برای 20 نفر در مجموعه تحت مدیریت خود خبرداد و گفت: که بهترین نوع بادام زمینی با کیفیت برتر، در این مجموعه به عمل آوری و به سراسر کشور توزیع و عرضه می شود!
وی با بیان اینکه فصل بادام اوایل مرداد تا اوایل شهریور است که تولید و برداشت آن تا واپسین روزهای مهر ادامه می یابد.
وی افزود: هنگامی که فصل بادام در این شهرستان به اتمام می رسد ، از دشت مغان بادام خریداری می کنیم. و بعداً تا پایان سال در عرصه آجیل متمرکز می شویم.
حسن زریابی آنگاه با بیان اینکه بادام و آجیل آستانه در اکثر شهرهای کشور از جمله اهواز – کرمانشاه_آبادان – اصفهان – مازندران و … مصرف می شود، گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید به سطحی نرسیده که بتوانیم این محصول را به خارج صادر کنیم.
وی همچنین فرآوری بادام را سخت و دشوار دانست و گفت که بادام را از زمین (مزرعه) به صورت خیس خریداری و بعد آن را خشک و به عمل آوری می کنیم که در نهایت روانه بازار می شود.
این فعال پرتلاش و کارآفرین در همین حال خاطرنشان کرد: مشتریان این مجموعه عمدتاً ثابت می باشند و شکر خدا همه ساله زنجیره مشتریان ما گسترده تر می شود که دلیل اصلی آن کیفیت بالا و بی همتای بادام آستانه است. حسن زریابی که سه دهه فعالیت و تجربه در زمینه بادام و فرآوری آن در رزومه خود دارد. بادام، کره بادام زمینی را نام برد که محصولی ترکیبی و سرشار از ویتامین با طعم و مزه عالی است وی گفت: کره بادام زمینی امروزه از طرفداران پرشماری برخوردار است و به خصوص ورزشکاران از مصرف کنندگان اصلی آن می باشند.
وی با اشاره به اینکه: از مدتی قبل روی آوری عموم مردم به کره بادام زمینی پر رنگ تر شده و در مقابل مصرف مرباجات که بیش از این در سطح گسترده ای رایج بوده، اکنون به میزان قابل توجهی کاهش یافته است!
وی گفت: کره بادام زمینی عمدتاً در وعده صبحانه میل می شود با این وجود بادام مصارف دیگری مانند؛ خلال شدن و پاشیدن روی برخی انواع شیرینی ها و یا استفاده در زیتون پروده (به جای گردو) و … دارد.
حسن زریابی با تاکید بر اینکه بادام زمینی برند آستانه اشرفیه محسوب می شود، گفت: امیدواریم این محصول به سرنوشت کرم ابریشم (که زمانی یکی دیگر از برندهای آستانه اشرفیه بوده) دچار نشود.
این کارآفرین مجرب و کارآزموده ، برگزاری جشنواره بادام زمینی را در آستانه اشرفیه، گامی مؤثر در حفظ و حراست و توسعه این محصول دانست و ابراز امیدواری کرد: مسوولان استان گیلان و به خصوص نماینده عالی مقام در استان دکتر هادی حق شناس استاندار توانمند گیلان ، نسبت به این محصول پرطرفدار نگاه حمایتی داشته باشند. که با تولید انبوه می توان آن را صادر و برای کشور ارز آوری داشته باشیم.
حسن زریابی در همین زمینه پیشنهاد کرد: جایگاه مشخصی به منظور سامان دهی فعالان کشت و تولید و فرآوری بادام زمینی تدارک شود که کشاورزان بادام کار بتوانند محصول خود را پس از تولید، به این جایگاه انتقال و با قیمت های مناسب به فروش برسانند.
نشانی کارخانه: گیلان: آستانه اشرفیه – بلوار امام حسین (ع) 50 متر بعد از میدان – فرعی اول ساختمان سنگ سفید
شماره تلفن : 09113431570 – 09113435336



