مهندس علي دلير صابر: حضور گرايشات و سليقههاي متنوع در ميدان رقابت مشاركت حداكثري در انتخابات مجلس را رقم ميزند
پايگاه اطلاعرساني آواي سبز آرام:
يك فعال اقتصادي – اجتماعي آستانهاشرفيه معتقد است:
در شرايطي كه كشورمان تحت تحريمهاي ظالمانه نظام سلطه جهاني قرار دارد و ما در حال نبرد اقتصادي هستيم، حمايت و پشتيباني از توليد ملي ميتواند، تبعات و عوارض تحريمها را تا حد قابل توجهي كاهش دهد. چرا كه توليد باعث كاهش تورم ميشود و ارزش پايه پول ملي را بالا ميبرد و در عين حال فرصتهاي شغلي زيادي ايجاد ميكند.
مهندس علي دلير صابر كه در ادامه سلسله گزارشها و مصاحبههاي پايگاه اطلاعرساني آواي سبز آرام با فعالان فرهنگي – اجتماعي – اقتصادي به مناسبت نزديك شدن به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی، سخن ميگفت؛ با بيان اينكه مقام معظم رهبري ( مدظله العالی )در نامگذاري چند سال اخير، بر مقوله توليد ملي تأكيد داشتهاند، اضافه كرد: سالجاري نيز از سوي رهبر معظم انقلاب به عنوان مهار تورم و توليد نامگذاري شده است.
اين فعال اجتماعي – اقتصادي همچنین جايگاه مجلس را در تصويب قوانيني در حمايت از توليد ملي؛ مورد اشاره قرار داد و گفت: افرادي كه از تخصص و تعهد برخوردار باشند بايد به مجلس راه يابند تا بتوانند قوانين به روز و متناسب با مقتضيات و نيازهاي جامعه، تصويب كنند.
وي با تأكيد بر اينكه: «تعهد و تخصص لازم و ملزوم هم هستند»، خاطرنشان كرد: چنانچه تخصص بدون تعهد باشد، به بيراهه كشانده خواهد شد.
مهندس علي دلير صابر سپس با اشاره به اينكه شهرستان آستانهاشرفيه و بندركياشهر با مشكلات مشابهي دست و پنجه نرم ميكنند، تصريح كرد: آستانهاشرفيه توليدكننده در محصول استراتژيك كشاورزي يعني برنج و بادام زميني است كه در سطح ملي و حتي جهاني شهرت زيادي دارد. با اين وجود كشاورزان با مشكلات عديدهاي مواجه هستند به خصوص امسال كه هزينههاي كشت و توليد برنج افزايش سرسامآوري داشته اما قيمت اين محصول با كاهش شديد مواجه شد.
وي گفت: نمايندگاني كه در كميسيونهاي اقتصادي و كشاورزي عضويت دارند بايد مشكلات اين قشر زحمتكش را به صورت كارشناسي در دستور كار قرار داده و با وضع قوانين حمايتي؛ گره از اين مشكلات بگشايند.
مهندس علي دلير صابر همچنين با بيان اينكه شغل اصلي اهالي بندركياشهر صيادي است؛ اظهار كرد: اين قشر زحمتكش نيز با مشكلات خاص دست و پنجه نرم ميكنند و اين در حالي است كه يكسري پروانه صيادي براي صيادان صادر شد؛ اما وضعيت صيد و صيادي بلاتكليف مانده است!
اين فعال اقتصادي – اجتماعي آنگاه با بيان اينكه مشكلات كشاورزان و صيادان بايد ريشهيابي و متعاقب آن راهكارهاي قابل اجرا اتخاذ شود؛ گفت: داوطلبان نمايندگي مجلس شورای اسلامی، بايد براي مشكلات در حوزههاي مختلف ازجمله كشاورزي برنامه شفاف به مردم حوزه انتخابيه خود ارايه دهند و اعلام نمايند كه چه راهحلهايي براي پاسخگويي به نيازهاي جامعه دارند كه براي تصويب قوانين آن تلاش كنند.
وي در همين حال خاطرنشان كرد كه داوطلبان ورود به خانه ملت بايد از طرح شعارهايي كه قابليت اجرايي ندارد و همچنين از تخريب شخصيت رقبا؛ جداً خودداري نموده و در چارچوب قانون و در بازه زماني كه قانون معين كرده؛ برنامههاي خود را به اطلاع مردم شريف و فرهيخته برسانند.
مهندس علي دلير صابر در پاسخ به اين سوال كه چگونه ميتوان مشاركت حداكثري مردم را در انتخابات رقم زد؛ ابراز عقيده كرد: بدون شك حضور افراد متعهد و متخصص كه داراي برنامه عمل مشخص براي مسايل، مشكلات و نيازهاي مختلف باشند و نيز گرايشات و سليقههاي متنوع، ميتواند تمايل و شور و شوق قشرهاي مختلف را به مشاركت در انتخابات و حضور در پاي صندوقهاي رأي بيشتر نموده و مشاركت حداكثري در انتخابات را محقق سازد.