مدیر غذا خوری باران خواستار کنترل بازار و تثبیت قیمت ها شد

پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام:
واحد پذیرایی (غذاخوری باران) در تولم شهر صومعه سرا از جمله واحدهای شاخص در طبخ انواع کباب و به خصوص واویشکای سنتی است که در دو وعده ی عصرانه و شام به متقاضیان سرویس دهی می کند.
محمد دلیری مدیر واحد غذاخوری باران در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام؛ با اشاره به اینکه این واحد از سه عصر تا حدود دو و نیم شب به مهمانان عزیز سرویس دهی می کند، گفت: واویشکا سنتی از طرفداران زیادی برخوردار است. به طوری که علاوه بر اهالی منطقه: مهمانان زیادی از بسیاری شهرهای استان و حتی کشور در مناسبت های مختلف سال از جمله تعطیلات عید نوروز، تابستان و دیگر تعطیلات مناسبتی به این واحد مراجعه می کنند.
وی در خصوص موارد اولیه و نحوه به عمل آوری واویشکای سنتی نیز توضیحاتی داد و گفت: مواد اولیه این نوع واویشکا را جگر، خوش گوشت، شیرین گوشت، شکمبه گوسفند و پیاز و گوجه و برخی ادویه جات تشکیل می دهد. محمد دلیری همچین اضافه کرد: واویشکای سنتی قدمت طولانی دارد و از دیرباز مورد پسند ذائقه های مختلف بوده به طوری که بیش از 90 درصد مردم با ذائقه های مختلف این نوع واویشکا را می پسندند.
مدیر واحد غذاخوری باران در پاسخ به سوال پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام مبنی بر اینکه با چه مشکلاتی مواجه هستید، گفت: شکر خدا مشکل خاصی نداریم و فقط نوسان و افزایش تصاعدی قیمت ها از مشکلاتی است که عموم مردم و صاحبان صنوف و مشاغل مختلف با آن دست و پنجه نرم می کنند.
محمد دلیری خطاب به مسوولان خواستار کنترل بازار و تثبیت و مهار قیمت ها شد و ابراز امیدواری کرد با تلاش بیشتر مسوولان معتهد و دلسوز، بازار از ثبات برخوردار شده و دغدغه قشرهای مختلف مردم و فعالان کسب و کار از این حیث مرتفع شود.
گفتنی است: واحد غذاخوری باران علاوه بر واویشکای سنتی عرضه کننده انواع کباب کوبیده، چنجه، جوجه، کتف و بال، جگر، قلوه، دنبه و خوش گوشت است که با کیفیت و طعم و مزه بالا طبخ و در اختیار مشتریان عزیز قرار می گیرد.
نشانی: رشت / تولم شهر / روبروی بانک ملی /شماره تماس : ۰۹۱۱۲۸۱۱۶۸۰
آدرس اینستاگرام: Food_baran