پیشنهاد سردبیر
در پلو کبابی شهریار کیفیت و تنوع غذایی حرف اول را می زند

پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام:
پلو کبابی شهریار موسوم به گل گندم از معدود واحدهای پذیرایی در شهر کوچصفهان به شمار می رود که به لحاظ کیفیت و تنوع غذایی و همچنین سرویس دهی 24 ساعته معدل بالایی در این صنف به خود اختصاص داده است.
مدیر پلوکبابی شهریار در مصاحبه اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی آوای سبز آرام اعلام کرد: این واحد پذیرایی از 10 صبح تا بعد از ظهر و از 7 غروب تا 12 نیمه شب دایر و آماده سرویس دهی به مشتریان و مهمانان عزیز است.
وی با اشاره به اینکه منوی پلوکبابی شهریار با طیف متنوعی از غذاهای اصیل محلی و همچنین غذاهای رایج ملی تنظیم شده که انواع خورشت ها، پلوکباب؛ انواع کباب های چنجه، سلطانی، جوجه و کباب ترش و … را شامل می شود. وی همچنین خاطرنشان کرد: از برنج درجه یک محلی و گوشت تازه کشتار روز و بهترین برندهای مواد اولیه برای طبخ و به عمل آوری انواع غذاها استفاده می کنیم.
مدیر پلوکبابی شهریار سپس با اعلام اینکه دو وعده اصلی ناهار و شام در این واحد پذیرایی سرو می شود؛ افزود: مشتریان ما از تمامی قشرهای شهروندان و اهالی شریف منطقه و نیز مسافران و گردشگرانی هستند که به گیلان و کوچصفهان در مناسبت های مختلف سال سفر می کنند.
وی آنگاه با اشاره به اینکه واحد پلوکبابی شهریار از سال 95 احداث و آغاز به کار کرده؛ گفت: یکی از مشکلات اصلی ما که گریبانگیر تقریباً تمامی صنوف و مشاغل شده؛ بی ثباتی بازار و نوسان و افزایش قیمت ها در فاصله های زمانی بسیار کوتاه است. در حالی که منوی ما به موازات افزایش قیمت ها تغییر نمی کند. از اینرو حاشیه سود این واحد به حداقل ممکن کاهش یافته است.

وی با تأکید بر اینکه افزایش قیمت مواد اولیه هیچ تأثیری در کیفیت غذایی این واحد نداشته؛ اظهار داشت: طی حدود یک دهه فعالیت و خدمات رسانی در این صنف کیفیت و سلامت غذایی سرلوحه اصلی ما بوده و اساساً رمز موفقیت و ماندگاری واحد پذیرایی پلوکبابی شهریار کیفیت و تنوع غذایی می باشد که شکر خدا رضایتمندی مشتریان را در مقیاسی وسیع به همراه داشته است!
مدیر پلوکبابی شهریار در همین حال بالا بودن تعرفه های مالیاتی را یکی دیگر از مشکلات اصلی عنوان کرد و گفت: ممیزین مالیاتی؛ تراکنش دستگاه پوز را مبنا و معیار محاسبه مالیات قرار می دهند، در حالی که چنین محاسبه ای کارشناسی شده نیست. چون مالیات باید بر اساس درآمد واحد صنفی محاسبه و اخذ شود و دستگاه پوز؛ علاوه بر در آمد، هزینه ها و خریدها را هم شامل می شود که طبق قانون مشمول مالیات نیست. در واقع بیش از 80 درصد تراکنش دستگاه پوز هزینه ها و خریدها را شامل می شود و انتظار داریم مسوولان و ممیزین محترم اداره دارایی در محاسبه مالیات هزینه ها را از درآمد تفکیک و مالیات را طبق قانون از درآمد محاسبه و اخذ نمایند.
وی همچنین اظهار داشت: متأسفانه برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که اداره دارایی درصدد اخذ مالیات بر ارزش افزوده نیز می باشد که چنانچه این اتفاق رخ دهد؛ فشارهای مالی بر واحدهای صنفی از جمله پلوکبابی شهریار بیش از پیش تشدید می شود!
مدیر پلوکبابی شهریار در پایان با اعلام پخت روزانه انواع غذاها خطاب به هموطنان عزیز گفت: این واحد با غذاهای متنوع با کیفیت محلی و ملی آماده ارایه بهترین سرویس دهی به همشهریان و اهالی منطقه و مسافران عزیز است که به کوچصفهان سفر می کنند.
نشانی: گیلان _ کوچصفهان – خیابان مطهری شرقی- روبروی بخشداری
09119303089
09119323361