پیشنهاد سردبیر

مصاحبه اختصاصی با مدیر نان حجیم و نیمه حجیم شهبازی تالش؛ از تولید نان فانتزی تا مشکلات تأمین مواد اولیه

پایگاه خبری آوای سبزآرام — در بازدید میدانی از شهرستان تالش، گفت‌وگویی اختصاصی با اسلام شهبازی عیسی لو ، مدیر مجموعه نان و شیرینی‌پزی شهبازی منطقه انجام دادیم. این مجموعه طی یک سال فعالیت خود توانسته است برای ۱۶ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کند، اما همچنان با مشکلات جدی در تأمین مواد اولیه و نبود حمایت‌های بانکی روبه‌رو است.

معرفی مدیر مجموعه

اسلام شهبازی عیسی لو، مدیر مجموعه نان و شیرینی‌پزی، حدود یک سال است که این واحد تولیدی را راه‌اندازی کرده است. او در این مدت توانسته بخشی از نیاز منطقه طولارود و تالش را با تولید محصولات متنوع نان و شیرینی تأمین کند.

اشتغال‌زایی و ظرفیت فعالیت

به گفته شهبازی: حدود ۱۶ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در این مجموعه فعالیت دارند. فعالیت‌ها شامل تولید نان فانتزی، نان‌های رژیمی و انواع محصولات قنادی است.

نوع محصولات و کیفیت مواد اولیه
تولیدات اصلی مجموعه:

نان فانتزی

نان رژیمی

انواع شیرینی و محصولات قنادی

تأمین مواد اولیه

شهبازی به پایگاه خبری آوای سبز آرام گفت ؛ تمام تلاش ما این است که از بهترین مواد اولیه استفاده کنیم. برای شکر، روغن و برخی اقلام دیگر هیچ سهمیه‌ای نداریم و مجبور هستیم از بازار آزاد خرید کنیم. تنها مورد سهمیه‌ای ما آرد است.

بازار فروش و نیاز منطقه
فروش درون‌شهری

این مجموعه علاوه بر محل تولید، یک فروشگاه نیز در سطح شهر دارد و بخش مهمی از نیاز محلی را تأمین می‌کند.

رفع نیاز قنادی در منطقه

با توجه به نبود قنادی در طولارود، مردم مجبور بودند برای خرید شیرینی و نان‌های خاص به داخل شهر مراجعه کنند. شهبازی می‌گوید: ترافیک مسیر و زمان‌بر بودن رفت‌وآمد باعث شده بود مردم خیلی اذیت شوند. به همین دلیل تولید محصولات قنادی را راه‌اندازی کردیم.

مشکلات اقتصادی و نبود حمایت‌ها
عدم استفاده از تسهیلات بانکی

شهبازی درخصوص دریافت وام می‌گوید: از تسهیلات بانکی استفاده نکرده‌ایم. نرخ سود ۲۳ درصد واقعاً سنگین است و برای صنف ما که سود محدودی دارد، امکان پذیر نیست.

عدم بهره‌مندی از امتیازات ایثارگری

با وجود اینکه اسلام شهبازی عیسی لو از خانواده ایثارگران و جانبازان دفاع مقدس است، هیچ حمایتی برای طرح توسعه این واحد انجام نشده است.

نوسان قیمت‌ها؛ بزرگ‌ترین چالش تولیدکنندگان

اسلام شهبازی عیسی لو تأکید می‌کند: بزرگ‌ترین مشکل ما، نوسان شدید قیمت مواد اولیه است. شکر هفته‌ای یک قیمت دارد و هفته بعد چند برابر می‌شود. این وضعیت در مورد روغن و دیگر اقلام نیز وجود دارد و تولیدکنندگان را دچار مشکل جدی می‌کند.

درخواست از مسئولان

او در پایان از مسئولان صنعت، معدن و تجارت استان و شهرستان می‌خواهد که به مشکلات تأمین مواد اولیه و نوسانات قیمتی توجه بیشتری داشته باشند.

جمع‌بندی

این مصاحبه نشان می‌دهد که علی‌رغم ظرفیت بالای تولید و اشتغال‌زایی در بخش نان حجیم و نیمه حجیم و شیرینی تالش، نبود حمایت‌های مالی و نوسانات شدید بازار، چالش‌های اصلی تولیدکنندگان این حوزه است.
آدرس ؛ گیلان ، تالش ،طولارود ، بلوار شهید سلیمانی ، نرسیده به پمپ بنزین عرفان ، روبروی رستوران شاطر عباس گیلان ، تولیدی نان و شیرینی اسلام شهبازی عیسی لو ، شماره تلفن همراه : ۰۹۱۱۸۸۱۵۲۲۱

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا