پیشنهاد سردبیر

مديركل بازرسي استان گيلان در مراسم روز خبرنگار اصحاب رسانه امين حاكميت و امانت‌دار مردم هستند

پايگاه اطلاع‌رساني آواي سبز آرام:
همزمان با هفدهم مرداد روز خبرنگار؛ مديركل بازرسي استان گيلان در نشستي صميمي با اصحاب رسانه بر لزوم حمايت از فعالان رسانه تأكيد كرد و خبرنگارن و روزنامه‌نگاران را امين حاكميت و امانت‌دار مردم دانست.
دكتر جان احمد آقايي با بيان اينكه «آگاهي‌بخشي و اطلاع‌رساني مهم‌ترين رسالت رسانه‌ها است؛ تصريح كرد: قانون‌‌گذار با صدور مجوز براي خبرنگاران شرايطي فراهم ساخته كه بتوانند اخبار و گزارش‌ها در حوزه‌هاي مختلف را به اطلاع افكار عمومي برسانند و در واقع قانون به رسانه‌ها اختيار داد كه اطلاع‌رساني نمايند و هيچ‌كس هم حق تعرض به خبرنگاران را ندارد.
مديركل بازرسي استان گيلان با تأكيد بر اينكه «سازمان بازرسي تمام قد در كنار خبرنگاران و اصحاب رسانه ايستاده است»؛ افزود: مهم‌ترين صفتي كه هر خبرنگار بايد به آن آراسته باشد؛ امانت‌داري است و اساساً امانت‌داري بايد يكي از خصوصيات ذاتي همه مديران باشد.
وي با بيان اينكه خبرنگاران وقايع را همانگونه كه اتفاق مي‌افتد منعكس مي‌كنند، اضافه كرد: رازداري يكي ديگر از صفاتي است كه خبرنگاران بايد داشته باشند. در واقع همه ما تكليف داريم كه اسرار مردم و آبروي اشخاص را حفظ كنيم.
مديركل بازرسي استان گيلان با استناد به دعاي امام علي(ع)؛ گفت: اميرمؤمنان؛ آبرو را از جان و حيات آدمي مهم‌تر مي‌دانند و دعا مي‌فرمايند كه خدايا مبادا آبروي ما را بگيري و جان ما را حفظ كني… جان ما را بگير اما آبروي ما را حفظ كن.
وي با بيان اينكه هويت، شخصيت و آبرو اعتبار هر فردي را تعريف مي‌كند؛ گفت: چنانچه آبروي اشخاص ريخته شود و اسرار خصوصي مردم برملا و فاش شود؛ قطعاً بازخورد آن را فرد خواهد ديد.
دكتر جان احمد آقايي با بيان اينكه ورود به حريم خصوصي افراد در دين و اخلاق ما منع شده؛ گفت: در روز حسرت بسياري اشخاص پشيمان مي‌شوند و از خدا فرصتي دوباره طلب مي‌كنند تا جبران كنند. اما ديگر فرصتي براي جبران نيست. بنابراين بايد تلاش كنيم تا آبرو و اسرار افراد حفظ و محترم شمرده شود.
وي در ادامه اصحاب رسانه را با بسيجيان فرهنگي توصيف كرد و با تأكيد بر شفاف‌سازي در همه حوزه‌ها؛ گفت: بايد مسئوليت‌پذيري در مديران تزريق و اين فرهنگ نهادينه شود. و خبرنگاران و اصحاب رسانه، وظيفه و رسالت سنگيني در نهادينه ساختن فرهنگ قانون‌مداري، فرهنگ اخلاق‌مداري و فرهنگ مسئوليت‌پذيري به عهده دارند.
دكترجان احمد آقايي همچنين با بيان اينكه خبرنگاران؛ حقيقت‌نگار محسوب مي‌شوند؛ اضافه كرد: اصحاب رسانه افكار عمومي را به سمت حفظ و صيانت از باورها و دستاوردهاي انقلابي و ميراث طبيعي و محيط‌زيست هدايت مي‌كنند و به عقيده من هر مديري كه با خواسته خبرنگار جهت مصاحبه روبه‌رو مي‌شود بايد به اين كار (مصاحبه) افتخار كند!
وي غفلت‌ورزي را يكي از بزرگ‌ترين دشمنان انسان دانست و گفت: گاهي شايد مديري بر اثر مشغله زياد حواسش روي برخي مسايل مهم متمركز نباشد كه وقتي خبرنگار با او مصاحبه مي‌كند؛ اين تمركز ايجاد و شفاف‌سازي مي‌شود.
وي با تأكيد بر اينكه؛ «درب اتاق مديران بايد به روي خبرنگاران باز باشد» تصريح كرد: ما به عنوان سازمان بازرسي با اصحاب رسانه وجه مشترك داريم كه فرهنگسازي در جهت صيانت و پيشگيري و نظارت بر حسن اجراي وظايف و عملكردها وجه مشترك ما مي‌باشد.
مديركل بازرسي استان گيلان همچنين با تأكيد بر نقدپذيري مديران افزود: خبرنگاران بايد ما مديران را نقد كنند. پيش از آنكه دشمن ما را نقد كند؛ اينكار را بايد خبرنگاران با هدف اصلاح امور به نقد عملكردها اقدام كنند.
وي خطاب به مديران تصريح كرد: درب اتاق را به روي خبرنگاران باز بگذاريد و از انتقاد استقبال كنيد و نقد و انتقاد را به معناي دشمني ندانيد! چرا كه خبرنگاران با نقد سوءمديريت و عملكردها نقش كمك‌كننده براي مديران ايفا مي‌كنند.
دكتر جان احمد آقايي با بيان اينكه خبرنگاران ايثارگران بدون سنگر هستند؛ خواستار حمايت و پشتيباني دستگاههاي اجرايي از خبرنگاران شد و گفت: ما در راستاي مطالبات حقوق عموم مردم فعاليت و خدمت مي‌كنيم و رسانه‌ها كه امين حاكميت و امانت‌دار مردم هستند در اين مسير ما را ياري مي‌كنند.
مديركل بازرسي استان گيلان همچنين در خصوص فرمان امام علي(ع) به مالك اشتر در خصوص نحوه اداره خدمت و مدارا با مردم مطالبي بيان داشت و گفت: اميرمؤمنان علي(ع) در زمان حكومتش به مالك‌اشتر تأكيد مي‌فرمايند كه با مخالفان هم مهرباني كن.
وي گفت: مديران در نظام جمهوري اسلامي ايران بايد براساس چنين الگوهايي، برنامه‌ريزي و با مردم رفتار كنند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا