عسل اكسير عرضهكننده بهترين انواع عسل طبيعي نوشهر
پايگاه اطلاعرساني آواي سبز آرام:
عسل كلمهاي عربي است كه در زبان فارسي به آن انگبين ميگويند. در اكثر روستاهاي قديمي كشور ما، به جاي واژه عسل؛ كلمه انگبين بكار برده ميشود. معذالك واژه عسل در افكار عمومي نهادينه شده و آن محصولي است كه زنبور آن را توليد ميكند. در واقع زنبورها به آهستگي روي گلها مينشينند و بيآنكه آسيبي به گلها برسانند، از شهد گلها استفاده، عسل توليد ميكنند.
عسل محصول يا ماده غذايي است كه مصرف آن فوايد بسيار زيادي براي انسان دارد به طوري كه افراد بيمار به موازات مصرف داروهاي گياهي و شيميايي كه پزشكان تجويز ميكنند چنانچه عسل را هم در برنامه درماني خود قرار دهند؛ فرآيند درمان بسيار تسريع ميشود. به طور كلي عسل يك غذاي كامل به حساب ميآيد و همانند خاويار؛ فوقالعاده انرژيزا و به طرز شگفتانگيزي مغذي ميباشد.
به گفته كارشناسان و متخصصان علم تغذيه؛ عسل حاوي 80 نوع ماده مفيد و درمانكننده 60 نوع بيماري است.
اضطراب و دلهره و… ازجمله بيماريهايي است كه با مصرف عسل بهبود پيدا ميكند.
عسل با همت و تلاش زنبورداران در كلونيها و كندوها و طي يك پروسه پيچيده و دشوار توليد ميشود. سيدمحسن سامپورلو مدير واحد «عسل اكسير» ازجمله زنبورداراني به شمار ميرود كه خاندان، وي در شهرستان نوشهر از سالها قبل به تهيه و توزيع عسل اشتغال دارد.
وي در مصاحبه اختصاصي با پايگاه اطلاعرساني آواي سبز آرام ضمن اشاره به اينكه اصالتاً از اهالي بندرانزلي (استان گيلان) است كه به همراه خانواده از حدود نيم قرن قبل به نوشهر عزيمت و در اين شهر زيباي مازندران اسكان يافتهاند؛ افزود: با توجه به اينكه مرحوم پدرم به كار پرورش زنبورعسل و توليد عسل اشتغال داشته، خاطرنشان كرد:
من نيز از 15 سال قبل به اين عرصه ورود و حرفه پدري را ادامه دادم. تا قبل از فعاليت در توليد عسل و زنبورداري به كار شيشهبري اشتغال داشتم كه چون به آن كار بيعلاقه بودم حرفه پدري را پيشه خود نمودم.
وي در ادامه با بيان اينكه «عسل» را از نقاط مختلف كشور تهيه ميكنيم؛ افزود: با توجه به ذائقههاي مختلف مشتريان عزيز، در تهيه عسل سعي ميكنيم تنوع داشته باشيم تا با سليقه و طبع و ذائقههاي متفاوت مصرفكنندگان همخواني داشته باشد. از اينرو عسل را از مناطق مختلف كشور ازقبيل ؛ اردبيل، ميانه، همدان، سراب آذربايجان و… تهيه ميكنيم و عمده تلاش ما هم معطوف آن است كه عسل طبيعي از بهترينها را به مشتريان عزيز عرضه كنيم.
وي در همين زمينه خاطرنشان كرد: گل و گياه در مناطق مختلف متفاوت است و زنبورعسل از شهد گلها مصرف ميكند لذا در مقطعي گل و گياه همدان و زماني ديگر گل و گياه منطقهاي ديگر از كيفيت بهتري برخوردار است.
بطوركلي عسلهايي كه در مناطق كوهستاني كشور توليد ميشود؛ به لحاظ غلظت و كيفيت و همچنين طعم و مزه بهتر از عسل مناطق غيركوهستاني ميباشد.
وي سپس با اشاره به اينكه عسل در بهار توليد و در تابستان برداشت ميشود؛ گفت: پروسه توليد عسل پيچيده و دشوار است بطوري كه بايد مدت زماني در كندو بماند آبگيري شود تا به ميزان معيني از سختي برسد آنگاه قابل برداشت خواهد بود.
سيدمحسن سامپورلو در همين حال اظهار كرد كه عسل هم با موم و هم بدون موم برداشت ميشود.
وي در پاسخ به سوال پايگاه اطلاعرساني آواي سبز آرام مبني بر اينكه مشتريان اين واحد عمدتاً از چه مناطقي هستند؛ گفت: با توجه به محل استقرار مكان اين واحد كه چندان در رؤيت مسافران و گردشگران نيست. عمده مشتريان ما را افراد بومي و شهروندان نوشهر و مناطق حومه تشكيل ميدهند. معذالك به لحاظ شهرت و آوازه عسلي كه ما عرضه ميكنيم؛ افرادي از ديگر شهرها و استانها نيز كم و بيش براي تهيه عسل به ما مراجعه ميكنند.
وي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اينكه مصرف عسل براي افراد مبتلا به ديابت مضر است يا خير؛ گفت: با توجه به اينكه شيريني عسل كاملاً طبيعي است لذا مصرف آن براي افراد ديابتي؛ ضرر و زياني ندارد. در هر حال تمامي انواع عسلها حتي عسلهاي وحشي حاوي مقدار اندكي گلوكز ميباشد كه زير 5 درصد طبيعي به حساب ميآيد. بنابراين عسل طبيعي تأثيري در افرايش قند خون ندارد.
مدير واحد عسل اكسير همچنين اعلام كرد كه عسل معمولاً با نان و كره و يا گردو مصرف ميشود و بعضي افراد نيز پسته و بادام و كنجد را هم با آن مخلوط نموده و به صورت نوعي معجون مصرف ميكنند.
نشاني: مازندران _نوشهر – خيابان فردوسي – روبروي بانك مسكن
سامپورلو 09113956549 – 01152352241