پیشنهاد سردبیر

تأكيد مدير كل بازرسي گيلان بر نقش مهم اصحاب رسانه در مبارزه با فساد اداري

پايگاه اطلاع‌رساني آواي سبز آرام:
بازرسي كل استان گيلان بر لزوم به كارگيري مديران خردمند در مسئوليت‌هاي مختلف تأكيد كرد و گفت كه مديران بي‌دانش عرصه را براي فعاليت نخبگان تنگ مي‌كنند. چون هيچ اعتقادي به كار نخبگان ندارند.
دکتر احمد آقايي در نشست صميمانه با اصحاب رسانه در استان گيلان ياد و خاطره شهيدان والامقام و ازجمله شهيدان عرصه قلم را گرامي داشت و با آرزوي سلامتي و طول عمر براي رهبر معظم انقلاب اسلامي، خطاب به فعالان و دست‌اندركاران رسانه‌اي حاضر در نشست اظهار كرد: شما خالصانه، صادقانه و شجاعانه به نيابت از مردم، مطالبه‌گري مي‌كنيد.
وي با بيان اينكه دومین نشست من با اصحاب رسانه و خبرنگاران بوده؛ اضافه كرد: باور و ايمان دارم كه شما عزيزان مي‌توانيد بازوان پرتلاش ما (بازرسي) باشيد و مي‌توانيد به ما كمك كنيد.
وي افزود: نگاه من و تصميم‌گيري‌هاي من مبتني بر اين است كه شما عزيزان مي‌توانيد بازوان پرتلاش ما باشيد و به ما در جهت اجراي عدالت، برقراري امنيت و انجام دادن وظايف محوله كمك كنيد.
وي با بيان اينكه: «اصحاب رسانه با مطالبه‌گري خود از مديران صيانت و اعتماد را به جامعه تزريق و اميدبخش مي‌كنند». رسانه‌ها را سلطان اطلاع‌رساني دانست كه بدون محافظ و بدون سنگر و بدون كاخ در راستاي حقوق مردم از مسئولان، مسئوليت‌پذيري را مطالبه مي‌كنند.
مديركل بازرسي استان گيلان آنگاه با تأكيد بر اينكه جامعه توسعه‌مند و موفق نيازمند مديران خردمند و دانش‌پژو است، خاطرنشان كرد: مديران خردمند بايد در رأس امور و لايه‌هاي مهم مديريتي به كار گرفته شوند.
وي فساد را پديده‌اي پيچيده توصيف كرد و گفت كه راه مبارزه با فساد بسيار سخت، دشوار و پرهزينه است كه تحقق آن به الزامات و بايستگي‌هايي نياز دارد.
دکتر احمد آقايي با بيان اينكه ايستادگي و مبارزه با فساد قرباني مي‌گيرد و مبارزه‌گر، خود اولين قرباني خواهد بود، تصريح كرد: فرهنگ مبارزه با فساد بايد نهادينه شود و نبايد اجازه دهيم فساد در سرفصل‌هاي مختلف جامعه به فرهنگ تبديل شود.
وي با بيان اينكه نقش سياست در كنترل و اشاعه فساد در جامعه پررنگ است؛ ابراز عقيده كرد: اكثر فسادها منشأ و ريشه سياسي دارند.
مديركل بازرسي گيلان هزينه‌هاي كلان تبليغاتي برخي كانديداها در ايام انتخابات را مورد اشاره قرار داد و گفت:
اين پول‌پاشي‌ها به نفع كانديدايي خاص؛ رانت سياسي و انتخاباتي بوده و دايره فساد را در بخش‌هاي مختلف جامعه گسترش مي‌دهد.
مديركل بازرسي استان گيلان همچنين خردمندي و دانش محوري را ، راه و مرز موفقيت برشمرد و گفت كه اصحاب رسانه و فعالان فرهنگي نقش بسزايي در جهت‌دهي و تعالي‌بخشي جامعه به عهده دارند.
وي در ادامه منشور حكومتي اميرمؤمنان علي(ع) را به مالك اشتر مورد تأكيد قرار داد و گفت: در پيام حاكميتي حضرت علي(ع) به مالك اشتر دو نكته بسيار مهم و اساسي تأكيد شده: نخست آنكه مالك از خدا بترس كه نظاره‌گر رفتار شما است و دوم همانطور كه خودتان به عملكرد گذشتگان خود نظارت مي‌كرديد مراقب خود باشيد كه مردم بر تو نظارت مي‌كنند.
دکتر احمد آقايي ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي؛ از تلاش‌هاي ايثارگرانه سبزپوشان جان بر كف پليس قدرداني كرد و گفت در پرتو، هشياري اقتدار و عزت عزيزان اينست كه نعمتي الهي است و آرامش و آسايش در سايه امنيت (تحقق) يافت.
وي با استناد به كلام مولا علي(ع)؛ اضافه كرد:
وطني كه در آن شهروندان و اقامت‌كنندگان احساس امنيت نكنند وطن نيست. در حوزه امنيت گفتمان زيادي از ناحيه متفكران ديني در بخش‌هاي مختلف مطرح شده كه در كلام نوراني – امير مؤمنان علي(ع) به صراحت مورد تأكيد قرار گرفته است.
وي با بيان اينكه امنيت در حوزه‌هاي مختلف سياسي، فرهنگي، انتقادي، اجتماعي، اداري و… مطرح است؛ گفت:
برخي‌ها فقط يك جنبه از امنيت را مي‌شناسند، حال آنكه امنيت در عرصه‌هاي مختلف مطرح بوده و خبرنگاران و اصحاب رسانه؛ تأمين‌كننده امنيت مردم در عرصه‌هاي مختلف هستند.
مديركل بازرسي استان گيلان همچنين نقش نيروي انتظامي و ديگر نهادهاي امنيتي را در برقراري امنيت پايه و تعيين‌كننده دانست و با اشاره به اينكه بايد از همه فعالان و تلاشگران عرصه‌ي امنيت قدرداني شود؛ خاطر نشان كرد: بازرسي كمين‌گاه نيست بلكه پناهگاه شهروندان و مديران در جهت مشورت‌دهي و رفع نقائص و مبارزه با كج‌روي‌ها است.
دکتر احمد آقايي كه كمتر از دو ماه قبل مسئوليت سازمان بازرسي استان گيلان را به عهده گرفته؛ تصريح كرد:
طي 50 روز بازرسي توانست بخش قابل توجهي از كارهاي بر زمين مانده از سي سال قبل تاكنون را پيگيري نمايد كه در مواردي به نتيجه هم رسيده است.

وي با اعلام اينكه اكنون چهل و سومين سالروز تأسيس سازمان بازرسي فرارسيده؛ افزود: بنا داريم در هر فصل نشست صميمانه با اصحاب رسانه داشته باشيم و نشست امروز با روز تأسيس سازمان بازرسي مقارن شده است!
مديركل بازرسي استان گيلان؛ همچنين با اشاره به اهميت استراتژيك بندر تجاري آستارا؛ گفت: اقتصاد گيلان بر پايه بخش كشاورزي است كه اين بخش: زراعت برنج، شالي، باغداري، دامداري، دامپروري، آبزي‌پروي، صيادي و موارد مشابه را در بر مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه بخش‌هايي از كشاورزي ما طي سالهاي اخير، در آستانه نابودي قرار گرفته، تصريح كرد:
در راستاي اقتصاد مقاومتي، بازرسي و اصحاب رسانه بايد به احياء سنت‌هاي نياكان و گذشتگان در امر كشاورزي، كمك و فرهنگ‌سازي كنند.
مديركل بازرسي استان گيلان همچنين پيرامون ظرفيت‌هاي بالاي بندرتجاري آستارا در عرصه‌ صادرات و ارزآوري و نيز مقوله تجارت چمداني؛ و بهره‌گيري از ترانزيت ريلي، زميني و دريايي مطالبي بيان داشت و گفت: اقتصاد ما در استان بايد تا حدي دريامحور باشد كه ترانزيت دريايي، نسبت به ريلي و زميني؛ به صرف‌تر ارزيابي مي‌شود.
وي گفت: اين بندر به مدت چند ماه تعطيل بوده كه با ورود ما؛ اقدامات لازم در جهت بازگشايي و احيا صورت گرفت.
در اين راستا، مهلت دو ماهه به پيمانكار داده شد كه به تعهدات خود عمل كند.
دکتر احمد آقايي در پايان تأكيد كرد: مديران بايد فرمان حاكميتي امام علي(ع) را چندين بار بخوانند و آموزه‌هاي اميرمؤمنان را ملكه ذهن خود قرار دهند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا